Nieuws - JvKnet

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Nieuws

NIEUWS

07-02-2018 Opnames Beste Kijkers weer gestart

De Hilarische panelshow Beste Kijkers komt weer terug. Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams onder leiding van captains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens gaan de strijd met elkaar aan. Bijgestaan door Kasper van Kooten en Philippe Geubels.

Er zijn nog kaarten vor de opnames. Klik hier voor de site om jezelf op te geven.

27-09-2017 Jeroen genomineerd voor de Zilveren Televizier Ster Acteur

Jeroen is genomineerd samen met Erik de Vogel (Ludo uit GTST) Thom Hoffman (Dokter Tinus)
Erik kreeg een welkom duwtje in de rug van het programma Zondag met Lubach. Hierin werden
kijkers opgeroepen om op Erik te stemmen omdat hij deze rol al 21 jaar speelt en nog nooit genomineerd is.
Jeroen twitterde hierzelf over:"Blij met de nominatie maar #ErikdeVogel zal hem wel winnen ivm @zondagmetlubach"
Wij blijven duimen voor Jeroen.

06-07-2017 De genomineerden Gouden Notekraker 2017 zijn bekend.

Pierre Bokma, Jeroen van Koningsbrugge en Georgina Verbaan zijn dit jaar genomineerd voor de Gouden Notekraker Televisie. In de categorie Muziek maken De Staat, Chef’Special en Sue The Night, kans op de onderscheiding door vakgenoten. De feestelijke uitreiking is op maandag 4 september in Paradiso, waar NORMA en Sena dit jaar voor de derde keer een Zilveren Notekraker uitreiken, een aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent. Cabaretier Jörgen Raymann verzorgt de presentatie van de uitreiking van de Zilveren en Gouden Notekrakers.

25-03-2017 Weer Tv opnamens voor Beste Kijkers!

Eindelijk is het weer zover: Er zijn weer TV opnamens met Jeroen. Wil je erbij zijn? Ga dan naar deze pagina en geef je op !

16-10-2016 Album Songs Of Life is uit!

Eindelijk is hij er dan: het album "Songs of life" wat tot stand is gekomen tijdens Jeroen zijn sabbatical in LA. Wekenlang hebben we mogen genieten van het schrijfproces van alle nummers en nu is het album te bestellen via oa bol.com

28-08-2016  Eerste single "Songs Of Life" is een feit!

Jeroen verraste ons een paar dagen geleden met de belofte dat er iets spectaculairs aan zat te komen. Wat bleek? De eerste single van zijn veelbelovende album "Songs Of Life" is uit!
Het is het nummer wat hij samen met Racoon heeft geschreven en gezongen: "Left Behind"
Uiteraard kun je dit nummer NU kopen via Itunes en het album is alvast te reserveren via bol.com!

Koop "Left Behind" via Itunes  hier
Reserveer het album "Songs of Life"  hier

27-08-2016 Stem op Jeroen voor de Zilveren Ster
Tussen alle commotie door over Jeroen zijn nieuwe album/Single kunnen we ook alweer stemmen op de Gouden Televizier Ring.
Ook dit jaar is Jeroen weer genomineerd voor een Zilveren ster en uiteraard kunnen wij er met zijn alleen voor zorgen dat hij weer een keer wint door
massaal onze stem uit te brengen. Dus STEM en wie weet gaat Jeroen weer met deze mooie prijs naar huis.

17-08-2016 Smeris film in de planning
Fans van de serie Smeris kunnen hun geluk niet op. want naast het feit dat het duo Dennis en Jeroen deze maand begonnen zijn met de opnamens van seizoen 3, heeft Dennis deze week bekend gemaakt dat er een heuse Smeris film gaat komen. Wanneer is nog even afwachten, maar de plannen zijn zeer serieus en zo goed als rond. Wij kunnen niet wachten!

17-08-2016 Schone handen genomineerd voor De Parel
De film
Schone Handen, die vorig jaar in de bioscoop te zien was,  is genomineerd voor
De Parel: de best boekverfilming.
Breng nu hier je stem uit en maak ook nog eens kans op leuke prijzen!


19-07-2016 Riphagen op NFF - interview met Jeroen
Riphagen zal op 22 september in premiere gaan op het NFF. Zo werd gisteren bekend gemaakt. De film zal die avond tevens landelijk te zien zijn.
Ter gelegenheid van dit nieuws hebben wij voor jullie een exclusief interview met oa Jeroen. Dit interview lees je hier
Voor een kijkje op de set en een kort interview met Jeroen klik je hier

25-05-2016 Preview #Songsoflife bij Giel3fm

Gisteren was Jeroen bij Giel op 3fm in de uitzending om ons bij te praten over hoe de opnamens verlopen van zijn eerste solo album. Jeroen heeft inmiddels 5 nummers af met elk zijn eigen unieke sound. Dit mede dankzij de diversiteit aan gastschrijvers die hij in Malibu heeft ontvangen. Zo was daar Nick Schilder, Thomas Acda, Nicky Romero, Roel van Velzen en de mannen van Racoon.
Nieuwsgierig naar de nieuwe songs? Terug luisteren kan hier

20-05-2016 Netflix voegt Riphagen toe
Bron: filmfestival.nl : De Nederlandse WOII-misdaad thriller RIPHAGEN met Jeroen van Koningsbrugge is toegevoegd aan de Netflix-deal die sales agent Dutch Features Global Entertainment vorige week bekend heeft gemaakt. Dutch Features heeft de wereldwijde rechten van de film, met uitzondering van de Benelux, verkocht aan het streamingplatform.

De deal van dit formaat die we voor RIPHAGEN hebben gesloten is uniek,” aldus Pim van Collem, CEO van Dutch Features Global Entertainment. “Netflix besloot tot aankoop nog voor de film af was”. Een mijlpaal voor ons bedrijf en de Nederlandse film.

RIPHAGEN is een WOII-misdaad thriller gebaseerd op het leven a Andries ‘Al Capone’ Riphagen (Jeroen van Koningsbrugge). Riphagen was niet alleen een bokser, zwarthandelaar en souteneur, maar vooral een fervent Jodenjager. Met het opsporen, afpersen en verraden van Joodse onderduikers vulde hij tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn zakken en werd hij onmetelijk rijk. Riphagen waande zich onaantastbaar, totdat de jonge politieagent Jan van Liempd verbeten de jacht op hem opende.

RIPHAGEN is een film van regisseur Pieter Kuijpers naar het scenario van Paul Jan Nelissen en Thomas van der Ree. De titel is geproduceerd door Pupkin in coproductie met VPRO. Het contract dat Dutch Features met Netflix ondertekende, bevat naast RIPHAGEN ook de Nederlandse films BON BINI HOLLAND en PUBLIEKE WERKEN, het bekroonde Kroatische drama YOU CARRY ME en de Israëlische thriller SUICIDE, die binnenkort te zien zijn via het streamingplatform.

18-05-2016 Win kaarten voor ZEUS
JvK.net mag in samenwerking met  ZEUS en de P60 3 x 2 vrijkaarten weg geven voor hun concert in Amstelveen.
Weten hoe je kunt winnen? Ga dan naar onze prijsvraag. Succces !

18-05-2016 Naamsverandering voor ZEUS
Via twitter en facebook liet ZEUS ons weten dat zij binnenkort verder zullen gaan als "Engine Room"
Op de hoogte blijven? Like dan hun fb pagina hier

12-05-2016 Plotmagazine schrijft over Riphagen.

Benieuwd hoe deze film uiteindelijk vorm heeft gekregen? Les dan dit artikel van Plotmagazine online hier.


12-05-2016 ZEUS voegt extra optreden toe

En wel op 12 november in het Manifesto in Hoorn

Kaarten hier te koop

03-5-2016
Daar is hij dan. De teaser van Riphagen.
We zijn erg benieuwd naar jullie mening.
Laat het ons weten via Facebook of Twitter. #Riphagen

30-04-2016 JEROEN GAAT WEER OPTREDEN MET ZIJN ROCKBAND ZEUS

De hardrockgroep ZEUS is terug van lang weggeweest! De groep treedt vrijdag 4 november op in Hedon in Zwolle, 3 november in de Groene Engel in Oss en op 11 november in P60 in Amstelveen.
Kaarten
zijn te vinden op Ticketmaster, en op de websites van de organisatoren.

Veel mensen kennen Van Koningsbrugge wel, maar weten waarschijnlijk niet dat hij ook een hardrockband heeft opgericht. In 2003 startte hij met de band, en in 2004 gaven ze zelfs een optreden in de wereldberoemde New Yorkse rockclub CBJB’s. In 2010 is de band tijdelijk gestopt vanwege het drukke schema van Van Koningsbrugge, maar nu hebben ze de draad weer opgepakt. De band heeft in de tussentijd twee albums gemaakt, BAD SIGNS en 07. Ze zijn op dit moment bezig met een derde album.

20-04-2016 JEROEN GAAT NIEUW PROGRAMMA MAKEN VANUIT MALIBU

In Jeroen In California – Songs Of Life gaat Jeroen zijn eerste solo-album opnemen en voor de gelegenheid laat hij allerlei muzikale vrienden langskomen in Malibu, waar hij tijdelijk woont.
En dus vliegen mazzelpikken Nick Schilder, Thomas Acda, Nicky Romero, Roel van Velzen, Gers Pardoel, Typhoon, Waylon en Racoon binnenkort richting Los Angeles om Jeroen daar te helpen bij zijn album.
Jeroen van Koningsbrugge: „Toen ik me een klein jaar geleden afvroeg wat ik zou gaan doen tijdens mijn break in Malibu kwam al snel de gedachte bovendrijven dat ik graag aan een persoonlijk album zou willen werken. Ik heb nu eindelijk tijd voor dingen die ik altijd al wilde doen en muziek maken is iets waar ik de laatste jaren door mijn tv- en filmwerk nauwelijks aan toe ben gekomen.”
Jeroen In California – Songs Of Life bestaat uit acht afleveringen en wordt in het najaar uitgezonden op RTL 4.
Dat Jeroen van Koningsbrugge prima kan zingen, wisten we al. Hij maakte vorig jaar veel indruk met zijn versie van Wit Licht uit The Passion.28-04-2016 : NL PREMIERE FILM RIPHAGEN 03-11-2016

Jeroen van Koningsbrugge speelt de hoofdrol in deze oorlogsfilm die het verhaal vertelt over het leven van Jodenjager Andries Riphagen, die in de Tweede Wereldoorlog onmetelijk rijk werd met het opsporen, afpersen en verraden van Joodse onderduikers. Hij waande zich onaantastbaar tot de jonge politieagent Jan van Liempd (Kay Greidanus) de jacht op hem opende.

Jeroen is erg enthousiast over zijn rol: “Ik vind het een uitdaging om gestalte te geven aan een personage als Andries Riphagen. Het is wel spannend om een keer een door en door slecht iemand te spelen, ik denk dat veel mensen dit niet van mij zullen verwachten.”

Dries ‘Al Capone’ Riphagen, in de jaren dertig een leidende figuur in de Amsterdamse onderwereld, heeft in de Tweede Wereldoorlog volgens schattingen zeker tweehonderd mensen de dood in gejaagd. Hij verraadde ook de kern van de door Gerrit Jan van der Veen opgerichte persoonsbewijzencentrale.
Riphagen is echter nooit berecht: nadat hij in mei 1945 was gearresteerd, vluchtte hij in 1946 via Spanje naar Argentinië en werd een persoonlijke vriend van Juan en Evita Perón. Hij overleed in 1973 in Zwitserland.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu