Nieuws - JvKnet

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Nieuws

NIEUWS

April 2019 - Het sprankelende debuut van acteurskoppel Jeroen van Koningsbrugge en Marie-Claire Witlox

Elvis en Jones wonen in een oud huis in het centrum van Amsterdam. Hun vader is rechercheur bij de politie en hun moeder is kunstschilder. Op een dag vinden ze een roestig oud doosje op zolder. Daarin zit een brief, die in 1955 is geschreven door een meisje genaamd Hannah. Op de dag van haar verhuizing heeft ze een speurtocht gemaakt voor de kinderen die na haar in haar geliefde huis zullen komen wonen. Voor Elvis en Jones dus!

Broer en zus aarzelen geen moment en besluiten de aanwijzingen uit de brief op te volgen, ook al vindt Elvis het best spannend om 's nachts bij volle maan zijn kamer uit te sluipen en moet Jones steeds héél nodig plassen als ze nerveus is. Het is het begin van een spannende zoektocht die leidt naar een stokoude misdaad die hun vader nodig moet oplossen...

Elvis & Jones is een spannend verhaal over twee stoere kinderen en een oude misdaad, met een mooie bijrol voor de stad Amsterdam!

Te bestellen via bol.com

April 2019 - Jeroen speelt de hoofdrol in The Great Gatsby

Acteur Jeroen van Koningsbrugge speelt de hoofdrol in The Great Gatsby in de nieuwe theaterproductie van Toneelgroep Maastricht. De voorstelling gaat op 29 februari 2020 in première in Theater aan het Vrijthof in Maastricht.
Het beroemde verhaal van The Great Gatsby – gebaseerd op de een roman van F. Scott Fitzgerald uit 1925 wordt voor de nieuwe theaterproducties opnieuw vertaald door Jibbe Willems, een van de vaste huisschrijvers van Toneelgroep Maastricht.

Regisseur Servé Hermans: „Jay Gatsby is op zijn uitbundige feesten een ongrijpbare figuur. Je voelt zijn aanwezigheid altijd. Om dat personage tot leven te laten komen, moet je beschikken over een acteur die altijd het middelpunt is. Jeroen neemt dat van nature mee in zijn spel. Hij kan zich opstellen als dienstbare acteur, maar door de kracht van zijn spel, zijn gloedvolle persoonlijkheid en zijn timing verlies je hem nooit uit het oog.”

The Great Gatsby is een coproductie van Toneelgroep Maastricht, Theater aan het Vrijthof, Parkstad Limburg Theaters, De Domijnen en Senf Theaterpartners.

In het verhaal van Toneelgroep Maastricht volgen we Jay Gatsby die zijn leven bij elkaar liegt om succesvoller, rijker en mooier te lijken voor zijn onbereikbare, ware liefde: Daisy Buchanan. Gatsby is een rijke veteraan uit de Eerste Wereldoorlog die inmiddels bij de beau monde hoort. Zijn landgoed is het epicentrum van glamourfeesten waarbij niets onmogelijk lijkt. Langzaam maar zeker wordt de charismatische, charmante Gatbsy ontmaskerd.

Dec 2018 - Jeroen speelt rol in "'t Schaep de Musical"

Jeroen van Koningsbrugge speelt de hoofdrol in de musicalbewerking van de populaire serie 't Schaep met de 5 Pooten, die draait om de gasten van een Amsterdams stamcafé. Vanaf april volgend jaar zal de musical te zien zijn in het DeLaMar Theater.

Kaarten zijn hier te verkrijgen.

aug 2018 - Jeroen in "Club van lelijke kinderen"

Jeroen van Koningsbrugge en Jelka van Houten gaan samen spelen in de nieuwe Nederlandse familiefilm De Club van Lelijke Kinderen. Dat heeft distributeur Independent Films bekendgemaakt. Zij spelen de ouders van Paul, een jongen met flaporen die samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Opnamens zijn nog niet begonnen.

Aug 2018 - Smeris bij laatste 25 genomineerden Gouden Televizier Ring 2018

Het is tijd om te stemmen!! Wil jij ook dat Smeris de Ring wint en Jeroen de Zilveren Ster?
Ga dan naar www.televizier.nl/ring en stem!
Stemmen kan met een email adres en tot 24 september 8:00.

Het spectaculaire Gouden Televizier-Ring Gala is dit jaar op 11 oktober, dan wordt bekend
wie er met de prijzen vandoor gaan. Het gala is live te zien op NPO 1 bij Avrotros

Juni 2018 - Smeris bij laatste 5 van 3e kwalificatie ronde Televizier ring

De derde kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring is afgelopen.
Dat betekent dat er weer vijf winnaars zijn die kans maken op de felbegeerde Ring.Dit is de top 5 (in alfabetische volgorde)
• Beau five days inside (RTL 4)
• De 12 van Oldenheim (RTL 4)
• De kwis (BNNVARA)
• De reis van je leven (RTL 4)
Smeris (BNNVARA)

07-02-2018 Opnames Beste Kijkers weer gestart

De Hilarische panelshow Beste Kijkers komt weer terug. Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams onder leiding van captains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens gaan de strijd met elkaar aan. Bijgestaan door Kasper van Kooten en Philippe Geubels.

Er zijn nog kaarten vor de opnames. Klik hier voor de site om jezelf op te geven.

27-09-2017 Jeroen genomineerd voor de Zilveren Televizier Ster Acteur

Jeroen is genomineerd samen met Erik de Vogel (Ludo uit GTST) Thom Hoffman (Dokter Tinus)
Erik kreeg een welkom duwtje in de rug van het programma Zondag met Lubach. Hierin werden
kijkers opgeroepen om op Erik te stemmen omdat hij deze rol al 21 jaar speelt en nog nooit genomineerd is.
Jeroen twitterde hierzelf over:"Blij met de nominatie maar #ErikdeVogel zal hem wel winnen ivm @zondagmetlubach"
Wij blijven duimen voor Jeroen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu